Spa-pakker

Huldas spa-dag (6 timer)

Huldas spa-dag er en hel velværedag hvor vi skjemmer deg bort med deilige behandlinger fra topp til tå. Du får peeling, kroppsmaske, massasje, hudpleie, stell av hår og negler, sminke og styling av håret. Det er bare å nyte!

Vi begynner med å skrubbe hele kroppen med en deilig saltpeeling før kroppen smøres inn i maske tilpasset din figur og hud. Etter en varm og god dusj står massasje for tur, og deretter vil du få hudpleie til ansiktet, der vi inkluderer spesialmaske for ansikt og øyebehandling.

Etterpå vil du få servert en sunn og god lunsj, og etter lunsjen står frisørene klar til å vaske håret ditt og gi det en nærende hårkur. Mens denne får virke i håret, får du stell av hender og negler, etterfulgt av en nærende parafinvoksbehandling. Neglene lakkes etter ditt ønske.

Prikken over i’en er avslutningen, der du får en enkel sminke samt føning og styling av håret.

Stærke mænd (2 timer 15 min)

Spesialpakke for menn

Behandlingen begynner med ansiktspleie, etterfulgt av klassisk rygg- og nakkemassasje. Til slutt får du en herlig hodebunnsmassasje og hårklipp av våre dyktige frisører.

Huldas festbehandling (90 min)

I Huldas festbehandling bruker vi en av Babor sine fantastiske spesialbehandlinger.

Hudens indre glød bygges opp med høyaktive ingredienser fra naturen. Fine sølvpigmenter gjør at dekolletê og ansikt virkelig stråler. Denne behandlingen passer perfekt før en kveldssminke.

Avslapping i Knudaheio (2 timer)

Kom og få en avslappende og effektiv behandling.

Ryggen renses, skrubbes og pleies alt etter hudens behov. Vi masserer med gode oljer som mykner huden og løser opp stiv muskulatur. Til slutt får du stell og god massasje av føttene.