Klipp og styling

Vi oppdaterer oss stadig på nye trender og teknikker innen faget vårt slik at vi kan tilby deg det nyeste innen hårklipp og styling.

Enten du ønsker en forandring og bli helt ny, eller går for samme frisyre som sist, vil vi gi deg det du ønsker og sørge for at du får en fin opplevelse hos oss.

Prøv en av våre behandlinger

Hårklipp

Våre dyktige frisører ønsker å gi deg en behagelig behandling som får deg til å se strålende ut. Vi har et rolig miljø i vår frisørsalong, her skal du slappe av og nyte litt luksus i hverdagen.

Farge

Vi holder oss oppdaterte på fargekurs og teknikker slik at vi kan sikre deg det du ønsker i din hårfarge. I vår salong bruker vi fargene fra markedslederen Goldwell.

Strukturbehandlinger

Hos Frisørsenteret utfører vi en rekke strukturbehandlinger, deriblant permanent, Straight n’ Shine og Kerasilk Keratin behandling.

Extensions

Ønsker du lengre eller fyldigere hår? Ved hjelp av extentions kan du få lengre hår, fyldigere hår eller legge inn stripeeffekter.

Bryllup og festligheter

Fest, temafest, bryllup eller bursdag? Vi tilbyr alt innen oppsett, krøller, retting av håret, bølger, opprulling og utfrisering til spesielle anledninger.

Makeup

Enten du trenger enkel eller full makeup, veiledning eller tips, så har vi makeup-artister som kan hjelpe deg med dette. Vi kan også arrangere venninnekvelder og temakvelder!