Ansiktspleie

Huden i ansiktet er utsatt for vær og vind, derfor er det viktig at den får ekstra god pleie. Vi bruker Babor sine deilige produkter i våre behandlinger, slik at du skal kjenne forskjell etter en behandling.

Vi tilbyr ulike behandlinger alt etter hvilke ønsker og behov du har. Hudanalyse inngår i alle ansiktsbehandlinger.

Lunsjpeeling (25 minutter)

1/2 times behandling der vi renser og peeler, før vi avslutter med et dyptvirkende serum og ansiktskrem.

Dyprens (50 minutter)

Dette er en effektiv behandling til uren hud, men samtidig en behandling som alle kan nyte godt av. 1 times behandling med rens, peeling, utklemming, serum og maske. Avslutningsvis får du på ansiktskrem.

Hudpleie (80 minutter)

1,5 times behandling der du får en deilig ansiktsmassasje i tillegg til alt som inngår i dyprensen.

Spesialbehandling

Ønsker du å gi huden din en eksklusiv behandling som er spesielt tilpasset din hud? Da kan vi anbefale en av Babor sine virkningsfulle spesialbehandlinger. Hudterapeuten vil finne den rette behandlingen til din hud.

Huldas festbehandling

Luksusbehandling der hudens skjønnhet bygges opp med høyaktive ingredienser fra naturen, som vitaliserer huden og gir den en fin glød. Her vil du få en spesialmaske til både ansikt og decolletê. Fin behandling før aftensminke.

Fruktsyrebehandling

Ved hjelp av Elizabeth Arden Pros fruktsyreprodukter kan vi gi deg en meget effektiv behandling til mange typer hudproblemer, for eksempel uren hud, sorte prikker, tørr hud, rynker, tykk hud osv.