Strukturbehandlinger

Hos Frisørsenteret utfører vi en rekke strukturbehandlinger, deriblant permanent, Straight n’ Shine og Kerasilk Keratin behandling.

Permanent

Ønsker du varige krøller, fall eller mer volum og holdbarhet til daglig styling? Enten du har langt eller kort hår, så har vi en permanent som passer for deg. Permanent er for all del ikke gammeldags – det finnes alltid nye og spennende måter å bruke produktene på. Tør du å prøve noe nytt?

Straight n’ Shine

Straight n’ Shine er behandlingen som gjør alle typer krøllet hår varig glatt og blankt. Bindingene som lager hårets form, åpnes med en svovelkrem og deretter skyller, føhner og glatter vi håret. Til slutt påføres en ny krem som låser bindingene i håret i sin nye glatte form. Virkningen er permanent, og du vil ikke trenge en nye behandling før du har fått en viss ettervekst etter 6-12 måneder.

Kerasilk Keratin Behandling

Kerasilk Keratin behandling temmer uregjerlig, brusete hår og gjør bølger og krøller myke og smidige. Du vil få umiddelbar silkefølelse med en holdbarhetstid opp til 5 måneder ved bruk av Kerasilks hjemmeprodukter. Denne behandlingen vil desuten redusere ditt daglige tidsforbruk med føner og rettetang.