Behandling for menn

Vi kan tilby en egen herreavdeling i vår salong. Her har vi behandlinger spesielt for å tilfredsstille mennenes hud og livsstil.

Den moderne mannen lever et aktivt og hektisk liv, hvor kravene til prestasjoner ofte er høye – ikke bare i yrkeslivet, men også når det gjelder familien, hjem, venner og fritid. Høye krav kan føre til stress, noe som også kan påvirke huden. Derfor er det viktig å ta vare på huden på en effektiv måte og med produkter av høy kvalitet. Massasje er en virkningsfull måte til å få senket skuldrene og løsnet opp i stiv muskulatur. Eller er det føttene som behøver litt pleie?

Stærke mænd!

Vi har laget en spesialpakke som vi har kalt Stærke mænd. Behandlingen begynner med ansiktspleie for menn, etterfulgt av en klassisk rygg-/nakkemassasje. Til slutt får du en hodebunnsmassasje og hårklipp av våre flinke frisører.

Avslapping i Knudaheio

Kom og få avslappende og effektive behandlinger i vår herreavdeling. Ryggen renses, skrubbes og pleies alt etter hudens behov. Så masserer vi med gode oljer som mykner huden og løser opp stiv muskulatur. Til slutt får du stell og god massasje av føttene.