Hårklipp

Våre dyktige frisører ønsker å gi deg en behagelig behandling som får deg til å se strålende ut. Vi har et rolig miljø i vår frisørsalong, slik at du skal få muligheten til å slappe av og nyte litt luksus i hverdagen.

Behandlingen begynner med en konsultasjon der vi hører hva du ønsker deg og har behov for. Hvis du er usikker kommer vi med forslag til det vi kan se passer deg. Vi tilbyr å vaske håret ditt, klipper og hjelper deg med å finne de rette pleie- og stylingproduktene som passer til dine behov og din frisyre.

Vi er dyktige og oppdaterte

Alle våre frisører er opptatt av å utvikle seg faglig, så vi holder oss stadig oppdaterte på kurs, moter og trender, slik at vi kan tilby deg det nyeste innen hårklipp og styling.

Enten du ønsker en forandring og bli helt ny, eller går for samme frisyre som sist, vil vi gi deg det du ønsker og sørge for at du får en fin opplevelse hos oss.

Nyt en deilig hodebunnsmassasje

Deilig hodebunnsmassasje er en selvfølge hos oss. Vi har separate avdelinger for damer og menn. Hos damene er vaskene adskilt fra salongen, slik at man skal få mest mulig ro til å nyte hodebunnsmassasjen.

Litt ekstra til de små

Vi tilbyr sprayfarge, flette eller annen styling når klippen er ferdig. Til slutt får man selvsagt en premie i form av en slikkepinne.