Hudpleie og velvære

Unn deg et eksklusivt friminutt fra hverdagen, der alt handler om deg og ditt velvære.

I vår hudpleieavdeling blir du tatt godt vare på av vennlig fagpersonell med høy kompetanse. Vi har innredet et eget behandlingsrom til mennene.

Vi håper å se deg i vår salong snart, slik at vi kan finne en behandlingen som passer for nettopp deg!

Våre behandlinger

Ansiktspleie

Huden i ansiktet er utsatt for vær og vind, derfor er det viktig at den får ekstra god pleie. Vi tilbyr ulike behandlinger alt etter hvilke ønsker og behov du har.

Kroppspleie/Spa

Vi tilbyr mange ulike behandlinger for kroppen, bl.a. slankende og avgiftende behandlinger, peeling og maske for tørr hud, eller rens av uren hud på ryggen.

Hånd- og fotpleie

Vi steller neglene på hender og føtter, og du får et varmt fotbad før hard hud, torner og sprekkdannelser fjernes. Du får også god tid til en deilig fotmassasje.

For menn

Vi har en egen herreavdeling i vår salong. Her tilbyr vi behandlinger spesielt tilpasset for å tilfredsstille mennenes hud og livsstil.

Massasje

Har du en stressende hverdag? Ta deg en pause og prøv en av våre nydelige massasjer! Vi tilbyr aromamassasje, klassisk svensk massasje og massasje med varme steiner.

Voksbehandling

Har du uønsket og sjenerende hårvekst i ansiktet eller på kroppen? Da kan vi enkelt og effektivt hjelpe deg. Vi bruker varm voks tilpasset hudområdet som skal behandles.

Vipper og bryn

Flotte, mørke vipper og velformede bryn er prikken over i-en. Vi farger vipper og bryn, og brynene formes ved bruk av pinsett eller varm voks. Vi tilbyr også vippe-extensions.

Sminke

Vi hjelper deg til å bli ditt vakreste jeg! Hos oss kan du få dag- og aftensminke, samt veiledning. Skal du gifte deg så legger vi nydelig brudesminke.

Spa-pakker

Våre kroppspleiebehandlinger varer fra 30 min til et-par timer, men det er vanlig å kombinere flere behandlinger på en gang. Vi skreddersyr pakkeløsninger som passer for deg.