Jeg merker veldig godt på huden når det blir kaldere i været, både i ansiktet og ikke minst på resten av kroppen.

På denne tiden av året er det nok flere av oss som merker at vi blir tørrere og lettere flasser rundt om på kroppen. Vi får en opphopning av døde hudceller som legger seg utenpå huden. For å unngå dette er det viktig bruke peeling regelmessig. Da sitter du igjen med en frisk hud som lettere tar  til seg næring fra kremene vi bruker.

Hudpleier
Babor peeling

En av mine absolutte favoritter på vinterstid er Balancing Sugar Oil Peeling fra Babor. Det jeg liker ekstra godt med denne kroppspeelingen er at den inneholder sukker som skrubber bort alt av døde hudceller, samtidig som mandelolje, arganolje og macadamianøttolje gjør at du får en silkemyk hud. Lukten er også helt fantastisk! Denne bruker jeg 2-3 ganger i uken.

Jeg liker også veldig godt å bruke Shaping Firming Shower Foam de gangene jeg ikke bruker skrubb i dusjen. Dette er et dusjskum som inneholder silkeekstraker som gjør at jeg får  beholde hudens  naturlige fuktiget. Denne kan også brukes som barberskum.

Shaping for body shower foam
Doctor babor calming body cream

For å gi ekstra fuktighet og lipider til kroppen bruker jeg Dr. Babor Neuro Sensitive Intensive Calming Body Cream hver dag. Siden jeg har en veldig tørr hud er dette er en av de få kremene som jeg synes gir nok til meg.  Med denne kremen føles huden myk og god hele vinteren, fordi hudens beskyttende lipidlag fornyes effektivt.  Denne er også veldig god å bruke for de med eksem og psoriasis, da den har en helende og beroligende effekt. Inneholder ingen konserveringsmidler eller parfyme.

Følg med videre for mine vinterfavoritter til ansikt!