Sommeren nærmer seg med stormskritt og i den anledning har vi spurt vår hudterapeut Anmari om hva hun anbefaler deg for å gjøre kroppen klar for sommeren.

Vi vil komme med en ny anbefaling hver uke fremover mot sommeren, og denne uken er det Brasiliansk voksing som er temaet.

 

Hudpleier

Trenden med «brazilian wax» har lenge vært en populær trend. Enten dette er din første gang eller du har gjort det flere ganger så har vi samlet de beste tipsene for deg. De fleste forbinder denne behandlingen med stor smerte, men med disse tipsene så vil behandlingen være bedre for deg.

For å gjøre seg klar til sommeren kan det være lurt å begynne å vokse allerede nå, da får huden mulighet til bli klar og det vil bli mindre og mindre hår for hver gang du vokser deg.

Vi tilbyr brasiliansk voksing, der vi fjerner hårveksten i underlivet. Resultat etter behandlingen vil gjør at hårveksten blir svakere og mykere. For å holde det vedlike gjentas behandlingen etter 4-7 uker.

Før behandlingen:

  • Spar håret: 0,5-1 cm er perfekt vokslengde. Det vil si ca to uker før bør du unngå å barbere deg.
  • Skrubb: Ikke skrubb huden den samme dagen du skal vokse deg, men ca 3 dager før kan du forsiktig skrubbe bort døde hudceller for å forebygge inngrodde hår.
  • Dropp den varme dusjen: Du kan godt dusje samme dag, men unngå en lang varm dusj, skrubb og sterk såpe som kan gjøre huden irritert. Bruk heller en lunken/kjølig klut med mild intimsåpe.
  • Dropp kaffen: Koffein gjør blodet ditt tynnere, og dersom du ikke inntar koffein samme dag før behandlingen for å minimere smerten.

Etter behandling

  • Unngå trening, for varm dusj, skrubbing og samleie, i minst 24 timer. Alt dette gjør huden mer irritert og sår.
  • Etter 24 timer vil vi anbefale en skrubb for å forhindre inngrodde hår.
  • Ikke ta på området som er vokset, da det er mye bakterier på hendene.

Priser for brasiliansk voksing:

590,- første gang

400,- innen 7 uker.

Vi kjører nå en kampanje der vi tilbyr deg 30% avslag på brasiliansk dersom du booker timen denne uken.

Følg med neste uke da vil vi komme med flere anbefalinger og tilbud :)