Tirsdag 22.11 hadde vi extentions kurs med Hairtalk. Dette er tape extention som er etisk handlet tempelhår som er 100% remy. Remy hår betyr at det ligger i hårets naturlige fallretning.

Det er ikke skadelig for håret ditt, og derfor kan man bruke det på alle typer hår.

Hudpleier

Hairtalk har 30 forskjellige grunnfarger som kan kombineres med hundrevis ulike nyanser. Lengdene du kan velge mellom er 25, 40 og 55cm. For fullt sett med exention så varierer det fra 4-5 pakker, som er både for lengde og tykkelse. Hvis du ønsker bare fylde brukes 1-2 pakker. Effekter kan også lages av extention dersom du ønsker.

Når man bestiller et fullt sett med hår, så inkluderer det også en produktpakke med 6 hårprodukter og en hårbørste. Dette er alt fra shampoo, conditioner og kur.

Hver 6-8 uke så heiser vi opp extention og dette kan gjøres 3-4 ganger. Dersom håret behandles bra med god vask og riktige produkter kan håret vare mye lenger.

 

5 grunner for å velge Hairtalk.

  • Dersom du har tynt hår
  • Dersom du sparer til langt hår
  • Kvaliteten er veldig bra
  • Det ser naturlig ut
  • Det er ingen ubehag med Hairtalk extentions

Påsetting av Hairtalk extention tar mellom 1-2 timer inkludert klipp. For best resultat så vil vi alltid anbefale å klippe mellom 5-10 cm. Dette er  fordi at håret er laget med denne ekstra lengden.

Ønsker du extention, men litt i tvil? Ring oss gjerne på telefon 51487400 eller kom innom oss for en gratis konsultasjon. Vi hjelper deg gjerne!