BABOR sin adventskalender har blitt veldig populær. Bak rosen gjemmer det seg 24 serum-ampuller som sammen gir huden en optimal kurbehandling. Du får effekt av hver enkel ampull, og sluttresultatet kommer huden din til å elske!

De første lukene inneholder ampuller som metter huden din med fuktighet. De neste lukene vil jobbe med å revitalisere, deretter stramme veldig opp, og på julaften vil huden virkelig stråle!

Årets kalender byr også på en nyhet; Dr Babor Glow Booster bi-phase fluid. Vi har aldri før fått så mye glød av en ampull. Det som er spesielt med de forskjellige Dr Babor bi-phase ampullene er at de trekker dypt ned i huden samtidig som de legger seg oppå huden, og huden kjennes silkemyk ut.

Hvordan bruke ampullene? Begynn alltid med å rense huden godt. Her anbefaler vi å rense 2 ganger for å være sikker på at all makeup og smuss går vekk og at du får den nødvendige pleien du trenger fra rensen. Dersom du bruker Hyöl og Phytoactive fra Babor er det nok å rense 1 gang. Etterpå bruker du peeling for å fjerne døde hudceller, noe som gjør at resten av produktene dine får enda bedre virkning (peeling anbefales 1-2 ganger i uken).

Når du er ferdig med å peele finner du fram dagens ampull. For å åpne den kan du bruke ampulleåpneren som du finner i 1. luke. Ampullen skal knekkes der du ser en farget linje rundt. Påfør serumet i ansikt, hals og dêcolettê og klapp inn til du kjenner huden «sitter» litt igjen i hendene. Etterpå er huden klar for din favorittkrem.

Det er veldig viktig at hele ampullen brukes opp med en gang. Her er meningen at huden skal bli dynket i konsentrerte aktive ingredienser, og mye av dette fordufter dersom ampullen har stått åpnet. Med serum gjelder alltid «more is more».

Ønsker du årets gave til huden bør du være rask. Her er det «første mann til mølla».

Gavetips: Dette er den perfekte gaven til noen du er glad i, vetinnegave, førjulsgave til dine ansatte eller noen du mener bare fortjener det.

Pris: 595,-